Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σε συγκέντρωση καλεί η Θύρα 4 για τις συλλήψεις ΠΑΟΚτζήδων μετά την επίθεση σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις 46 ατόμων. Από την επίθεση στα γραφεία, προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Σε συλλήψεις 46 ατόμων προχώρησε η αστυνομία, για την επίθεση που έγινε, το απόγευμα της Τετάρτης, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην οδό Καζαντζάκη, στην περιοχή των Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Η επίθεση έγινε από ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ που έριξε μπουκάλια και κροτίδες στα γραφεία, ως συνέχεια της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει με τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη φωτογραφία Αλβανού ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου με φανέλα του UCK.
Από την πλευρά της, η ΘΥΡΑ 4 με ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ έξω από τα δικαστήρια, το πρωί της Πέμπτης, θεωρώντας πως οι 45 από τους συλληφθέντες είναι οπαδοί της ομάδας.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Καλείται όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ αύριο Πέμπτη 12/9 στις 11 το πρωί έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, σε συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους 45 συλληφθέντες συνοπαδούς μας. Επίσης καλείται όποιος ήτανε μάρτυρας στο σημερινό συμβάν να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του συνδέσμου 2310231258».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου