Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αγωγή από την ΕΡΑ Ηρακλείου και τον Τηλεοπτικό Σταθμό Κρήτης

Αύριο κατατίθεται η αγωγή των εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου και του Τηλεοπτικού Σταθμού Κρήτης. Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προσκαλούνται οι αλληλέγγυοι στον αγώνα μας να καταδείξουμε ΟΛΟΙ μαζί, ότι αυτή η κοινωνία αντιστέκεται κι έχει εφεδρείες λογικής! Προστατεύουμε το Σύνταγμα και την ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση!

Την Τετάρτη με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 μηνών από το λουκέτο στην ΕΡΤ προβάλλεται και αναμεταδίδεται στην πλ. Ελευθερίας η συναυλία που διοργανώνεται στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Την Πέμπτη, στις 8μμ στην πλ. Ελευθερίας οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο Ηράκλειο, διοργανώνουν συναυλία με τους: Πέτρο Μαυροματίδη, Γιάννη Κασωτάκη, Νόστιμον Ημαρ, Γιάγκο Χαιρέτη, Κάλεσμα της Φύσης, Νίκο Χρονάκη, Ισίδωρο Παπαδάκη, Μιχάλη Κανακάκη.

Την Κυριακή στις 8.30 μμ στο μικρό κηποθέατρο με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό συνδιοργανώνεται με την ΕΛΜΕ Ηρακλείου μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την διάλυση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα στην εκπαίδευση, την υγεία, την ραδιοτηλεόραση και στις κοινωνικές δομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου