Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δημιουργούν, εκθέτουν, θα βγάλουν τσικουδιά, θα φτιάξουν και ... σαπούνι!

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην τριήμερη έκθεση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο στην πλατεία Ελευθερίας.

Πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί τουρίστες ανταποκρίθηκαν με χαμόγελα στο κάλεσμα των γυναικών του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών, οι οποίες, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο, διοργανώνουν μέχρι και αύριο Κυριακή, τη έκθεση Κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας και χειροτεχνίας.
Η έκθεση πραγματοποιείται στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και στοχεύει στη γνωριμία με τις τοπικές γυναικείες επιχειρήσεις.
Οι ώρες λειτουργίας είναι: 11.00 πρωί έως 10.00 το βράδυ και η είσοδος ελεύθερη.
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013-09-10
Από 11 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι, η Σχολή ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ με Κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους και μπαλόνια θα διασκεδάσει τα παιδιά.
Το απόγευμα και ώρα 7.00 μ.μ. θα έχουν παραγωγή Σαπουνιού από τη βιοτεχνία Τζωρτζακάκη

Στο χώρο της έκθεσης καθημερινά, οι γυναίκες υφαίνουν σε παραδοσιακό τελάρο, αλέθουν στάρι στο χειρόμυλο,  πλέκουν, φτιάχνουν κοσμήματα, ζωγραφίζουν. Επίσης,  υπάρχει τροχός για την παραγωγή πήλινων αντικειμένων, από τη βιοτεχνία Μαρνελάκη.
Με βάση το σημερινό πρόγραμμα, από 11 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι, η Σχολή ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ με Κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους και μπαλόνια διασκέδασαν τα παιδιά. Απόψε στις 7 θα βγάλουν τη δική τους τσικουδιά σε συνεργασία με τον σύλλογο Αποσταγματοποιών και θα  διασκεδάσει το κοινό το μουσικό συγκρότημα του Γιώργου Σκουτέλη.


Να σημειωθεί ότι από το πρωί και μέχρι τις 5 το απόγευμα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εκλογών στο Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου