Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δένδιας: Στο πεζοδρόμιο οι διαδηλώσεις !?!


Το όνειρο του μέσου Έλληνα γίνεται πραγματικότητα. Τέρμα η αγωνία αν θα απεργήσεις και χάσεις το μεροκάματο για να κατεβείς στην πορεία. Τέρμα το άγχος αν θα φας δακρυγόνα. Τέρμα το τρέξιμο βρε αδελφέ. Οι διαδηλώσεις πλέον μπορούν να λαμβάνουν χώρα από την άνεση του καναπέ σου. Γιατί η τρικομματική και το αγαπημένο της παιδί ο σερ δένδιας είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη. Αν δεν μας σκεφτεί αυτός, ποιος θα μας φροντίσει βρε κουτά;  Άλλωστε είμαστε τώρα να χάνουμε τουρίστες; Ήρθε κι η ανάπτυξη..

psycho


Στο... πεζοδρόμιο θέλει να στείλει τις μικρές διαδηλώσεις που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, με το σκεπτικό ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε τη ζωή του εμπόρου και του καταστηματάρχη πατίνι με το να διαδηλώνουμε στο δρόμο».
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν αφορά τις μεγάλες συγκεντρώσεις που θα εξαγγέλουν και θα πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά μικρότερες που γίνονται στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να παραλύει το Κέντρο.
Τέλος, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «ήρωες» τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι καλούνται να εκπληρώσουν δύσκολο έργο με πολύ χαμηλό μισθό και τόνισε πως «το σχέδιο αναδιαμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας θα κατατεθεί το αμέσως προσεχές διάστημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου