Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Πόσες φορές έχει ειπωθεί η φράση «Του Χρόνου Έρχεται Ανάπτυξη στην Ελλάδα»; Κάτσαμε και τις μετρήσαμε

Όλες οι new year's resolutions που δεν τήρησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και γι' αυτό κρυώνεις μέσα στο σπίτι σου


Υπάρχει ένα παρεάκι 10-11 ατόμων που κάνουν το εξής: λένε κάθε χρόνο όλοι την ίδια φράση. Λόγω των αντίστοιχων αξιωμάτων τους, η φράση αυτή είναι ανάμεσα σε πρόβλεψη, επιστημονικό συμπέρασμα και δέσμευση. Κάθε χρόνο πέφτουν έξω ως καζαμίες, επιστήμονες και μπεσαλήδες. Και τον επόμενο χρόνο την ξαναλένε, αλλάζοντας μόνο το τελευταίο ψηφίο της.

Το παρεάκι είναι οι εξής:

Ο Γιώργης ο Προβόπουλος, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας


Προβό ξεκόλλα μαλάκα! Τι 2014 γενικά;; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο;Ο Όλι-ε Ρεν-ε


Ο Ζοζέ Μπαρόζο, Πρόεδρος της Κομισιόν
Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως άλλο πράγμα η ανάπτυξη και άλλο η ανάκαμψη, αφού ανάκαμψη είναι και το να βγάλεις μειωμένη ύφεση στη σούμα, δηλαδή οτι πας να το γυρίσεις το ματς. Να σημειωθεί και ότι σε καμία από τις σούμες 2010-2014 δεν πήγαμε να το γυρίσουμε.

Ο Ντομινίκ και η Κριστίν (ζευγάρι σε τσοντο-ΒΙΠΕΡ;)Μιλάμε για πρωτόγονες καταστάσεις, όχι αστεία: ο τύπος «βλέπει»! Θυσιάζουμε παρθένες σε ηφαίστεια για να εξευμενίσουμε έναν ακατανόητο θεό που μας περιγελά μέσω των μυστών του.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Ανχέλ ΓκουρίαΕίναι πολλά τα ερωτήματα. Ποιος είναι αυτός ο σατανικός καράφλας; Τι σημαίνουν τα αρχικά ΟΟΣΑ; Τι κάνει ο ΟΟΣΑ; Τι ακριβώς κάνει η Κομισιόν, που δεν κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Ή το Γιούρογκρουπ; Πως παίρνουν τα κλειδιά τέτοιων μαγαζιών σατανικοί καράφλες;; Ρωτάω εντελώς σοβαρά, έχει ξυπνήσει ο Τράγκας μέσα μου.Ο κατά περίπτωση Υπουργός ΟικονομικώνΚαι τρεις Πρωθυπουργοί


Ή πέφτει ένα δούλεμα το οποίο είναι τουλάχιστον αγενές, ή δεν ξέρουν να μετράνε. Με 0/5 χρονιές απ' όλους, δε μένει άλλη εκδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου