Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο Α. Σαμαράς αποδέχεται την ακροδεξιά διαστρέβλωση της ιστορίας;

Οι πάντες στάθηκαν στην επίθεση του Νάιτζελ Φάρατζ προς τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο αυτό που λίγοι είδαν ήταν η αδυναμία του έλληνα πρωθυπουργού να απαντήσει στην επιχείρηση ακροδεξιάς παραχάραξης της ελληνικής ιστορίας και μάλιστα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ο ακροδεξιός Νικ Γκρίφιν απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά του είπε πως "δεν λέει όχι στην Τρόικα" και τον αποκάλεσε "απόγονο των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Μουσολίνι"!
Ο έλληνας πρωθυπουργός είτε δεν ειναι γνώστης της ιστορίας είτε αδιαφόρησε για την ιστορική παραχάραξη του ακροδεξιού βρετανού αφού αρκέστηκε να απαντήσει ότι "το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής θα περιθωριοποιηθεί" κι ότι στόχος του ειναι να τους "ξεσκεπάσει" κι όχι να τους "θυματοποιήσει".
Ούτε κουβέντα για την ιστορική διαστρέβλωση που έχει ήδη βρει έδαφος τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα χάρη στην Χρυσή Αυγή άλλα και κάποιους... συμβούλους του πρωθυπουργού.

Η ιστορική αλήθεια, την οποία αρνήθηκε να προστατεύσει ο έλληνας πρωθυπουργός είναι ότι δεν αρνήθηκαν ποτέ οι έλληνες κομμουνιστές να πολεμήσουν τους ιταλούς του Μουσολίνι. Αποτελεί άλλωστε ιστορικό ντοκουμέντο το απο φυλακής μήνυμα του αρχηγού του ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδη που καλούσε όλους τους κομμουνιστές να πολεμήσουν κατά του εχθρού. Η ιστορική αλήθεια επίσης ειναι ότι οι ακροδεξιοί της εποχής ήταν εκείνοι που εν τέλει συνεργάστηκαν με τους κατακτητές, γερμανούς και ιταλούς στη συνέχεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου