Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η ΝΔ ζητάει... «ομολογία πίστεως» από τον Τσίπρα!

Μία πρωτότυπη επίθεση εξαπέλυσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, με αφορμή τις δηλώσεις, όπως αναφέρει, του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι.Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.
Πρόκειται για μία ασυνήθιστη επίθεση, αν και πλήρως ενταγμένη στο κλίμα των ημερών, μετά και την καταδίκη του «Πάτερ Παστίσιου» για βλασφημία.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:
«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι.Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του.
»Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
»Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ.Κουράκης.
»Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».

«Απειλούν με "χειροβομβίδες", εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου