Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

“Αγώνας” για τον ξενώνα εφήβων

Ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του Παγκρήτιου Συλλόγου Αποφοίτων Κέντρων Παιδικής Μέριμνας,  διοργανώνεται στις 27 Ιανουαρίου, από τους: Κίνηση Αλληλεγγύης « Κανείς μόνος στην κρίση»,  Νέο Σχήμα εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ,  Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Ο.Χ. και  Σύνδεσμος Φιλάθλων «Blue Boys».
Σε ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν τα εξής:
Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τον αγώνα του «Συλλόγου Αποφοίτων Κέντρων Παιδικής Μέριμνας» ώστε να λειτουργήσει ο «ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΦΗΒΩΝ» ο οποίος έχει ολοκληρωθεί και αποδοθεί στην Διοίκηση του Κέντρου από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, από τον Ιούλιο του 2012. Διοργανώνουμε την Δευτέρα 27-01-2014 και ώρα 15:00μμ ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ μεταξύ Βετεράνοι ΑΟΧ – Κίνηση αλληλεγγύης «Κανείς μόνος στην κρίση».
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον «Παγκρήτιο Σύλλογο Αποφοίτων Κέντρων Παιδικής Μέριμνας», για την λειτουργία του ΞΕΝΩΝΑ ΕΦΗΒΩΝ και την στήριξη των αποφοίτων.
Καλούμε όλους τους Χανιώτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας για να βοηθήσουμε αυτή την ευαίσθητη ομάδα των συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου