Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η ΔΤ φιμώνει προς όφελος Γερμανίας-ΗΠΑ (Φάκελος: Ουκρανία)

Γι αυτό άλλαξαν όνομα στην ΕΡΤ. Ήθελαν να βγάλουν τη λέξη Ελληνική για να μην έχουν προβλήματα δεοντολογίας. Θαυμάστε το βίντεο...

O Βενιζέλος για την Ουκρανία κάνει δηλώσεις περί  δωρεάς της Ελληνικής τεχνογνωσίας για την έξοδο από την οικονομική κρίση βάζοντας σε κίνδυνο τα δικά μας εθνικά συμφέροντα (βλέπε πρόσφατη συμφωνία για μείωση της τιμής του φυσικού αερίου). Ρώσοι διπλοματούχοι άρχισαν να αντιδρούν και να μας κουνάνε το δάχτυλο λέγοντας οτι η συμφωνία μπορεί και να ακυρωθεί όπως ακριβώς και αυτή της Ουκρανίας.

Και ερωτώ, από που και ως που αυτοί που τρέχουν πίσω από τη Μέρκελ για ένα δανειάκι ξαφνικά νιώθουν τόσο δυνατοί ώστε να τα βάζουν με τη Ρωσία; Αν η κυβέρνηση απλά τολμά να πάρει θέση όπου νιώθει οτι υπάρχει αδικία, τότε να πάρει θέση και για το Παλαιστινιακό και για την κατοχή στο Ιρακ και το Αφγανιστάν. Όχι,,, αυτό το ταξίδι του Βενιζέλου έγινε για πολιτικούς σκοπούς. Το κακό είναι οτι δεν έγινε για πολιτικούς σκοπούς της Ελλάδας. Στα πλαίσια αυτών των πολιτικών σκοπών λοιπόν βλέπουμε και την προσπάθεια της ΝΕΡΙΤ να παρουσιάσει τα φασιστοειδή της Ουκρανίας ως κηνυγούς της διαφθοράς. Στα πλαίσια αυτών των πολιτικών σκοπών παίρνει η χώρα μας θέση χωρίς να έχει κανένα συμφέρον παρά μόνο ζημιές να υποστεί. 
Πιθανών πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει την υποτέλειά της στην Γερμανική πλευρά από μια "διπλωματική" ενέργεια που τίποτα θετικό δεν έχει να προσφέρει στη χώρα μας.  Πολεμάνε τα βουβάλια και εμείς πάμε να χωθούμε στον καβγά Συγχαρητήρια κύριε Βενιζέλο, συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά γιατί πάνω που θεωρώ οτι δεν έχει πιο κάτω, όλο και με διαψεύδετε.
Στην φωτογραφία φαίνεται η χειραψία του Βενιζέλου με τον διορισμένο προθυπουργό της Ουκρανίας, ο οποίος δεξιά της φώτο φαίνεται να χαιρετά "αρχαιοελληνικά"...
Συμπέρασμα: Για ένα ακόμα μακελιό που προδιαγράφεται θα έχουμε δηλώσει παρών. Ούτε καν λευκό έτσι για αλλαγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου