Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του Δ.Σ. Σφακίων για την απόπειρα ανατίναξης του αυτοκινήτου του Δημάρχου Παύλου Πολάκη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σφακίων καταδικάζει με αποτροπιασμό την απόπειρα ανατίναξης του αυτοκινήτου του Δημάρχου Σφακίων Πολάκη Παύλου, από κακοποιό στοιχείο, κάτοικο της Επισκοπής Ρεθύμνου, που εξιχνίασε η ασφάλεια Κρήτης αυτές τις μέρες και ανακοίνωσε με συνέντευξη τύπου σήμερα στα πλαίσια εξάρθρωσης ευρύτερης εγκληματικής οργάνωσης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει προς τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της ενέργειας ότι:

1. Στέκεται σύσσωμο στο πλευρό του Δημάρχου Σφακίων Πολάκη Παύλου.
2. Δηλώνει ότι θα συνεχίσει χωρίς ταλαντεύσεις και μέχρι τέλους την υπεράσπιση των συμφερόντων και της περιουσίας του Δήμου χωρίς να υποκύπτει ούτε σε συμβιβασμούς ούτε σε τρομοκρατία, ούτε σε οποιεσδήποτε πιέσεις.
3. Δηλώνουμε για άλλη μία φορά ότι τον τόπο μας θα τον αλλάξουμε για να βαδίσει η συντριπτική πλειοψηφία των Σφακιανών στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της κοινωνικής συνοχής και όχι στο δρόμο του νόμου της ζούγκλας, της συγκάλυψης, του νταηλικιού, της παραβατικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος.
4. Καλούμε όλους τους Σφακιανούς να απομονώσουν κάθε άνανδρο και οπισθοδρομικό στοιχείο που νομίζει ότι με τέτοιες πράξεις θα μπει εμπόδιο στο δρόμο που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια.
5. Τέλος καλούμε την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να προχωρήσει στη πλήρη διαλεύκανση και παραδειγματική τιμωρία όλων όσων εμπλέκονται σε όλη την επαίσχυντη απόπειρα εναντίον του Δημάρχου Σφακίων.


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σφακίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου