Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΦΟΡΟΥΜ Μεταναστών Κρήτης για την δίκη των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία που ΔΕΝ συγκλόνισε το πανελλήνιο. Την δολοφονία του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν πριν ένα χρόνο περίπου, στις 17 Γενάρη 2013, όταν πηγαίνοντας στη δουλειά, έπεσε πάνω σε τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ήταν 3:00 τα ξημερώματα, και ο Σαχζάτ Λουκμάν πήγαινε στην λαχαναγορά όπου έβγαζε το μεροκάμματο, όταν οι 2 αλήτες - σεσημασμένα κλεφτρόνια για τα προς το ζην - χρυσαυγίτες τριγυρνούσαν στους δρόμους ψάχνοντας ανθρώπους να χτυπήσουν. Με έξι μαχαιριές και μία στην καρδιά, αποτέλειωσαν τον άτυχο μετανάστη από το Πακιστάν, του οποίου η δυστυχία του ήταν να δουλεύει αξημέρωτα και μες στο καταχείμωνο, σε μια χώρα όπου αποβράσματα της κοινωνίας, “επενδύουν” στους άδειους και σκοτεινούς δρόμους για να χαρούν ανενόχλητοι την φονική τους διαστροφή.

Ο Χρήστος Στεργιόπουλος και ο Διονύσης Λιακόπουλος είναι τα δύο μέλη της ναζιστικής συμμορίας που συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά με τα μαχαίρια τους ακόμα μες το αίμα. Στα σπίτια τους βρέθηκε εκτός από το τυπικό οπλοστάσιο των έμμισθων φονιάδων της οργάνωσης, προεκλογικό υλικό της Χ.Α. που όμως τότε ΔΕΝ κατονομάστηκε από τα ΜΜΕ – τα οποία ΔΕΝ είχαν πάρει ακόμα γραμμή από την κυβέρνηση να σταματήσουν να ξεπλένουν και να καλύπτουν την μπόχα της συμμορίας με τους “αδελφούς” ψηφοφόρους.

Η δίκη τους που ξεκινά την Τετάρτη - κατ' ειρωνία η 18 Δεκέμβρη είναι και η Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη - είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την τύχη και των προφυλακισμένων -και μη- αρχηγών της οργάνωσης, καθώς συνιστά μία από τις 32 υποθέσεις που ερευνάται η ενεργή και καθοδηγητική εμπλοκή τους. Παρόλα αυτά, ίσως επειδή η μάνα που έκλαψε τον 27χρονο Σαχζάτ δεν μιλούσε ελληνικά, εδώ και ένα χρόνο η Αστυνομία ΔΕΝ έχει δώσει τις φωτογραφίες των φονιάδων στη δημοσιότητα (μήπως για να μην τους δούμε να χαριεντίζονται με τους “επωνύμους” της σφηκοφωλιάς;;;), ενώ η Δικαιοσύνη προκαταρκτικά κατάφερε να ΜΗΝ δει ρατσιστικά κίνητρα, δεχόμενη τον ισχυρισμό τους ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο δήθεν επειδή τους έκλεινε τον δρόμο με το ποδήλατό του - “διά ασήμαντον αφορμή” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βούλευμα της προφυλάκισής τους.

Εμείς ως Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης θα θέλαμε να δούμε τους δύο φασίστες συμμορίτες να σαπίζουν στη φυλακή. Ο,τιδήποτε λιγότερο από αυτό θα εκληφθεί ως φιλικό χτύπημα στην πλάτη της κατά συρροήν εγκληματικής συμμορίας υπό τον μανδύα κόμματος, από την λεγόμενη συντεταγμένη Πολιτεία, και ενθάρρυνση για την συνέχιση της δολοφονικής της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου