Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σήμερα η δίκη στο Λασίθι για την κατάληψη της αντιπεριφέρειας

Εν μέσω συμπαράστασης από δεκάδες συλλόγους και φορείς της Κρήτης, που έχουν εκδώσει ψηφίσματα συμπαράστασης στους 4 διαδηλωτές που δικάζονται για το αποκλεισμό της Αντιπερειφέρειας Λασιθίου, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα συγκινητικό βίντεο που καταγράφει τα «επίμαχα» γεγονότα. Και μόνοι σας μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η διαμαρτυρία ήταν καθ΄όλα ειρηνική.


 Το βίντεο συνοδεύεται από συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης: 
Ο αποκλεισμός της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στις 12 Φλεβάρη του 2012, που αποφασίστηκε μέσα από τη μαζικότερη λαϊκή συνέλευση που έγινε ποτέ στη μικρή μας πόλη, ήταν μια ειρηνική και έμπρακτη έκφραση αντίθεσης στις πολιτικές εξαθλίωσης της μη εκλεγμένης κυβέρνησης Παπαδήμου.
Μέσα από τους εκατοντάδες πολίτες, που ενωμένοι για το κοινό καλό κρατήσαμε για 17 μέρες τον αποκλεισμό βάζοντας το λιθαράκι μας για να πέσει εκείνη η κυβέρνηση, στοχοποιήθηκαν 4 και δικάζονται την Τρίτη 17 Δεκέμβρη 2013, κατηγορούμενοι για την συμμετοχή τους.
Είναι μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη, με στόχο τον εκφοβισμό και την αποτροπή της αντίστασης του λαού. Χαιρετίζουμε τους συναγωνιστές συμπολίτες μας και δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους, όπως ήμασταν και εκείνες τις 17 μέρες. 
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ . ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
 Πηγή: candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου