Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

"Το θεριό του Ταύρου" των δημοσιογράφων του Ηρακλείου, παει... Χανιά!

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει "Το θεριό του Ταύρου" που παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα των δημοσιογράφων του Ηρακλείου, οδηγεί την παράσταση στα Χανια!

Η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων, αποφάσισε να δώσει δύο παραστάσεις ακόμη στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Ωδείο την ερχόμενη Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Φλεβάρη.

Παράλληλα γίνονται κάποιες σκέψεις, μήπως η παράσταση παρουσιαστεί και εκτός Κρήτης, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν.

Πρόκειται φυσικά για μια ακόμη επιβράβευση της προσπάθειας των δημοσιογράφων που συμμετέχουν στην παράσταση, αλλά και όλων των συντελεστών, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για να έλθει αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε βράδυ, στο Θεατρικό Σταθμό δεν πέφτει "καρφίτσα". Παρα πολλοί παρακολουθούν όρθιοι την παράσταση, ενώ πολλοί περισσότεροι, αποχωρούν, αφού δεν υπάρχει καθόλου χώρος!

Παράλληλα, αξίζουν συγχαρητήρια όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της θεατρικής ομάδας, φέρνοντας τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία ήδη μοιράζονται στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως έγινε σήμερα με τη διανομή των κηπευτικών που προσέφερε ο Αγροτικός Συνεταρισμός Τυμπακίου, από τους ανθρώπους του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου