Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Κείμενο αστέγου που μπήκε να κατοικήσει σε χρόνια εγκαταλελειμμένο κτήριο του πολυτεχνείου Κρήτης

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,Η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΜΕ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΣΤΙΣ 31/01/2014 ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΧΕΡΙΑΣ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΩ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ  ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΛΙΔΟΝΗ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΔΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1993 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΤΕΤΣΙ,ΤΑ ΔΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΑ  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΩΝ ΑΛΛΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΑΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΝΩ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΗ Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΦΘΟΡΕΣ.
ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28/01 ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΔΙΟΡΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/02 ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΜΕΛΕΤΗ».ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ,ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΥΓ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΠΡΩΤΟΝ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ  ΧΑΛΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ.ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ.
ΤΡΙΤΟΝ.ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΒΙΑΙΗ ΕΞΩΣΗ ΜΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου